Viseći kreveti – atrakcija u vašem dvorištu

Viseći kreveti – atrakcija u vašem dvorištu

U duhu letnjih dana koji su pred nama i godišnjih odmora ugodite sebi i svojoj porodici novim udobnim krevetima za baštu u kojima ćete zasigurno uživati. Zaboravite klasične ležaljke i opustite se u udobnim visećim krevetima.

Zamislite spoj ležaljke i udobnog kreveta, ležite u hladu vaše bašte uz lagani vetrić i uživate uz čitanje ili razgovor… Sve ovo nije teško postići uz malo mašte i vaše volje. Jednostavno odaberite da vaše dvorište opremite nekim od idealnih visećih kreveta.

Mnogo ili malo jastuka, debeli ili tanki dušeci, možda prekrivač, za jednu ili više osoba… Pogledajte kako izgledaju neki od njih, a na vama je da na idealnom mestu u bašti napravite pravu oazu sa visećim krevetom.

Bitna stvar je da vodite računa kako postavljate viseći krevet. Možete ga okačiti na glavnu noseću gredu na vašoj terasi, za nadstrešnicu ili tako što ćete ga pričvrstiti za jaku čeličnu, montažnu konstrukciju. Još jednostavnija opcija je da u dvorištu imate drvo sa čvrstim i zdravim granama na koji ga jednostavno okačite kao što to radite sa ljuljaškom.

Dizajneri ovih kreveta vodili su računa o svakoj sitnici. Kod svih ovih kreveta postoji mogućnost da ih zatvorite providnim ili tamnim zavesama. Njima ćete stvoriti hladovinu, ali i napraviti mali kutak privatnosti, čak i zaštitu od insekata.

Ovakvi kreveti sa zavesama vam omogućavaju da stvorite potpuno odvojen prostor za odmor van kuće. On je zaštićen od vremenskih nepogoda i kao takav može poslužiti i kao dodatna spavaća soba.

viseći krevet (1) viseći krevet (1) viseći krevet (2) viseći krevet (3) viseći krevet (4) viseći krevet (5) viseći krevet (7) viseći krevet (8) viseći krevet (9) viseći krevet (10) viseći krevet (11) viseći krevet (12)

  

Komentari

komentara