Versace Home Collection 2012 – fuzija mode i enterijera

Versace Home Collection 2012 – fuzija mode i enterijera

Svi smo čuli za poznatu italijansku modnu etiketu Versace. Nama je prvenstveno poznata kao brend u modnoj industriji. Osnovana 1978 u Milanu, Gianni Versace  kompanija se od početka penje stepenicama  uspeha. Rad Versace uključuje proizvodnju, distribuciju i trgovinu luksuznim proizvodima, uključujući i širok spektar za kuću. Ključ uspjeha kompanije oduvek je ležao u inovativnom dizajnu,  pažljivim izborom materijala i izuzetnom izradom.

Gianni Versace, vodjen interesom za razne umetnosti, prirodno je morao da se oproba u dizajniranju enterijera i nameštaja. Tako nastaje  Versace Home Collection 2012.

Versace Home Collection 2012 ima zanimljiv dizajn: različite vrste stilova se koriste zajedno i kombinuju u modernom enterijeru. Među najvažnijim izvorima inspiracije su neoklasicizam, barok  i moderno – tri vrlo različita stila koji su majstorski uklopljeni i koji stvaraju jedinstvenu atmosferu Versace sveta. Posebna osobina ove kolekcije  je upotreba kvalitetnih materijala u smeo idejni dizajn koji koristi žive boje i jake kontraste. Dizajn dočarava atmosferu koja je vrlo moderna, čista i minimalistička. Vidljivi su elemenati od zlata i srebra , velvet somota, svile i drugi klasični materijali koji vintaž stil  kombinuju sa modernim. Pogledajte:

Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (1) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (2) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (3) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (4) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (6) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (7) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (8) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (9) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (10) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (11) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (12) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (13) Versace-Home-Collection-enterijer-nameštaj (14) 

Komentari

komentara