Multifunkcionalna sofa domaćeg dizajna

Multifunkcionalna sofa domaćeg dizajna

Obično kada govorimo o inovacijama i novitetima, govorimo o proizvodima iz inostranstva i stvarima teško dostupne nama. U ovom članku to neće biti slučaj. Predstavljamo dizajn multifunkcionalne sofe – kreveta koji je osmišljen kod nas i proizvodi se takodje kod nas.

Multifunkcionalnu sofu dizajnirao je dipl.arh. Nemanja Kiso. Ovaj mladi sposobni arhitekta diplomirao je 2009-te godine na Fakultetu Primenjenih umetnosti i bavi se projektovanjem enterijera vise od 10 godina. Projektovao je više stanova a i dizajnirao veliki broj  komada namestaja od kojih se izdvaja upravo multifunkcionalna sofa, koja je i ostvarila najveci uspeh do sada. Izmedju ostalog radio je i kao asistent na univerzitetu FUD MEGATREND na odseku: enterijer javnih objekata.

Multifunkcionalna sofa izradjena je od najkvalitetnijeg sundjera gustine 35 i  na zavrsnom sloju postoji nivo memorijske(memo) pene koja daje neverovatnu udobnost pri sedenju i lezanju,te se sama vraca na prvobitni polozaj. Materijali od kojih može da se izradjuje su :prevrnuta koza,koza,mikrofiber. Boja i demenzije sofe izradjuju se po zelji i meri kupaca. Klub stočić je izradjen od medijapana,visokog  sjaja. Sofa se trenutno nalazi u showroom-u KONCEPT 45.0(bivsi prostor svetski poznatog dizajnera Karima Rashida). Multifunkcionalna sofa moze da se koristi u objektima poput:luksuznih kuca,hotela,ordinacija,u trznim centrima,u firmama i cekaonicama,u kaficima i klubovima itd..

unnamed2unnamed3unnamed

  

Komentari

komentara