Merači visine – zabavna dekoracija u dečijoj sobi

Merači visine – zabavna dekoracija u dečijoj sobi

Deca rastu i to je očigledno. Ali oni rastu ponekad i mnogo brže nego što mislimo. Vidite svoju decu svaki dan, a ponekad  ne primećujete da odrastaju brzo.

Deca vole da prate svoj rast i da uporedjuju njihovu visinu sa visinama njihovih vršnjaka. Rast se može pratiti i tako što se olovkom obeležava  zid ili vrata, ali to u praksi nije najbolje jer mogu ostati tragovi od olovke koji se kasnije teško skidaju. Kao alternativa tome na tržištu se mogu naći stikeri, posteri i table koje imaju funkciju metra. Naravno oni su uvek izradjeni zabavno u duhu dečije mašte. Tako ih ima raznih boja i veličina sa najrazličitijim motivima. Table na kojima su merači visine možda imaju blagu prednost od stikera zato što su prenosivi tako da im možete menjati mesto.

merači visine za dečije sobe (3)merači visine za dečije sobe (2) merači visine za dečije sobe (4) merači visine za dečije sobe (5) merači visine za dečije sobe (6) merači visine za dečije sobe (7) merači visine za dečije sobe (8) merači visine za dečije sobe (9) merači visine za dečije sobe (10) merači visine za dečije sobe (11) merači visine za dečije sobe (12)

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? KLIKNITE  ”Svidja mi se”  I PODELITE GA NA FACEBOOKU. POMOZITE DA I DRUGI MOGU DA VIDE. HVALA! 

Komentari

komentara