Kupatilo sa umetničkim mozaikom

Kupatilo sa umetničkim mozaikom

Lance Jordan, umetnik koji živi u San Dijegu,  svoju ljubav prema vitražima i mozaiku primenjuje u enterijerima. Ovde ćemo predstaviti mozaike koji su kombinacija pločica i kamena, i koji očaravaju svojim nesvakidašnjim izgledom.  

Lance prenosi  konvencionalne tehnike gradnje u funkcionalnu umjetnosti. Ovako bi najkraće mogo da se opiše rad majstora vitraža i mozaika. Dok je u Evropi studirao, Lance je bio duboko impresioniran vitražima i tehnikama gradnje gotičkih katedrala. Posle završenih studija to mu je postala glavna inspiracija u projektovanju i gradnji svojih umethičkih dela. U zadnjih nekoliko  godina bavi se i kombinacijom kamenih pločica i drveta, kao i uredjenjem vrtova, dvorišta, kuhinja, i sve radi na sebi svojstven hačin.

Više o ovom umetniku možete pogledati na njegovom sajtu  www.lancejordancreations.com

 

The-Spiral-Floor-Design-Mosaics-tile-1 The-Spiral-Floor-Design-Mosaics-tile-2 The-Spiral-Floor-Design-Mosaics-tile-3 The-Spiral-Floor-Design-Mosaics-tile-4 The-Spiral-Floor-Design-Mosaics-tile-5f_bath1a f_bath1b f_bath1c f_bath1d

 

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? KLIKNITE  ”Svidja mi se”  I PODELITE GA NA FACEBOOKU. POMOZITE DA I DRUGI MOGU DA VIDE. HVALA! 

Komentari

komentara