Karta sveta – ukrašava i obaveštava

Karta sveta – ukrašava i obaveštava

 

Karta sveta može biti veoma interesantan detalj za uredjenje dečije sobe. I ne samo za dečije. Može biti dekorativni detalj u sobi bilo koje namene, naravno uz odgovarajući dizajn.

U dečijim sobama pored dekorativneima i funkciju obrazovanja iz geografije. Pretpostavke su da dete koje svakodnevno posmatra kartu sveta ima mnogo veće znanje o zemljama, kontinentima i njihovm rasporedu. Za jako malu decu ipak su prikladnije uprošćene karte sa nekim interesantnijim dečijim likovima. Evo nekih predloga kako i gde možete da postavite fototapetu kartu sveta.

karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (1) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (2) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (3) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (4)karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (5) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (6) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (8) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (9) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (10) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (11) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (12) karta sveta fototapeta u dečijoj sobi (15) 

Komentari

komentara