Foto lampe

Foto lampe

Za ovu uradi sam foto lampu ne treba mnogo posla. Dovoljno je naći interesantne slike, fotografije, postere koji nam se svidjaju ili koji nam nešto znače. Predlozi za slike su: gradjevine – zgrade mostovi itd., nama drage osobe, veseli trenuci, ili nešto treće. Ono što odaberemo osvetlićemo svetlom sveće, a sam motiv na lampi  će osvetliti celi naš prostor.

Pošto smo odabrali sliku pristupamo sečenju slke. Jedna napomena pre toga u vezi papira koji ćemo da koristimi je da papir ne treba da ima veliku debljinu. Razlog je što svetlost onda ne bi prošla kroz njega. Znači ne treba koristiti karton i njemu slične papire. Najbolje je probati papir na neki izvor svetlosti koliko će da isijava.

Kada smo to rešili može se iseći slika (slike ispod) i pripremiti za lepljenje. Na slikama ispod postoje dve varijante: da se papir lepi na neki stakleni predmet i da zastor od papira samostalno stoj oko sveće. Kad zastor samostalno stoji treba voditi računa da obim kruga bude dovoljno veliki da se slučajno ne bi upalio od toplote sveće.

Sa završenim lampama može otpočeti čarolija dekoracije prostora.

 

foto-lampe-photo-lamp (1) foto-lampe-photo-lamp (2) foto-lampe-photo-lamp (2,5) foto-lampe-photo-lamp (3) foto-lampe-photo-lamp (5) foto-lampe-photo-lamp (6) foto-lampe-photo-lamp (7) foto-lampe-photo-lamp (8)

 

Ako mislite da bi nekome ovaj tekst bio od koristi, podelite ga na facebook-u. Kliknite ” Svidja mi se” i “Share”. Ako želite da prvi dobijate ovakve i slične vesti, prijavite se na naš news letter.

 

Komentari

komentara