Etno rustične kuhinje

Etno rustične kuhinje

Kako tehnologija napreduje i kako većinu proizvoda izradjuju mašine, polako nestaju predmeti sa nepravilnim ivicama, prirodni materijali, neravni rustični zidovi, tople prirodne boje. Ujedno se i manje cene ručni radovi u bilo kom zanatu što nije bio slučaj ranije.

Današnje moderno uredjenje enterijera i nameštaja teži ravnim ivicama i površinama, pravilnim formama i jednoličnim bojama. Zbog toga se i veoma retko vidjaju tradicionalne etno kuhinje koje plene svojom prirodnom toplinom i lepotom.

Posmatrajući slike ipod mogu se zapaziti dosta prirodnih elemenata – drvene grede, prirodni kamen, etno nameštaj. Svi ti detalji doprinose prijatnijoj atmosveri i enterijer pretvaraju u etno stil uredjenja. Još jedan od elemenata koji doprinosi tome su karirane zavese i stonjaci. Bez njih i ne bi trebalo da da se oprema tradicionalna kuhinja. Mogu doći i elementi od kovanog gvoždja, bačve za vino, neravni rustični zidovi ili ravni dvobojni antica zidovi. Oni daju poseban šmek i dosta odvajaju enterijer od modernih. U ostalom pogledajte slike etno kuhinja ispod i potražite još detalja koji se razlikuju od detalja u savremenim kuhinjama.

 

Komentari

komentara