Dva u jednom – umivaonik i wc šolja

Dva u jednom – umivaonik i wc šolja

Ovaj neverovatan umivaonik-lavabo sa wc šoljom  dizajnirao je  ROCA . Sama konstrukcija spaja dva različita dela – umivaonik i wc šolju, a za to ima  dva razloga.

Prvi je ušteda u prostoru i veoma male dimenzije. Ovakva konstrukcija pogodna je  za mala kupatila gde je bitan svaki centimetar prostora. Naravno da se može koristiti i u većim kupatilima i tu dolazi do izražaja lep dizajn ovog kompaktnog komada.

Drugi razlog zašto su dve stvari spojene u jednoj je ušteda vode. Svedoci smo da čiste pijaće vode ima sve manje. Iz tog razloga ovaj umivaonik skladišti vodu od umivanja i koristi je za  wc šolju.

umivaonik i wc šolja za reciklažu vode (1) umivaonik i wc šolja za reciklažu vode (2) umivaonik i wc šolja za reciklažu vode (3) umivaonik i wc šolja za reciklažu vode (4) umivaonik i wc šolja za reciklažu vode (7)SONY DSC

Ako mislite da bi nekome ovaj tekst bio od koristi, podelite ga na facebook-u. Kliknite ” Svidja mi se” i “Share”. Ako želite da prvi dobijate ovakve i slične vesti, prijavite se na naš news letter.

 

Komentari

komentara