Dekorativni zidovi

STAS sistemi za postavljanje slika

STAS sistemi za postavljanje slika

Kačenje slike nikada niјe bilo јednostavniјe! Ovo bi mogo da bude slogan firme koja proizvodi sisteme za jednostavno postavljanje slika.

Sistem za kačenje slika koji vam predstavljamo sastoji se od šina i sajli na koje se kače slike. Uz pomoć šina slika se jednostavno može pomerati levo

Read More »

Staklene prizme u enterijeru

Staklene prizme u enterijeru

Želja za većom prozračnošću i prijatnijim stambenim i poslovnim prostorom postavila je pitanje kako da  se u jednom građevinskom elementu postigne odvojenost prostorija i transparentnost koja dopušta prolaz sunčeve svetlosti. Rešenje ove problematike rešava se zidom od staklenih prizmi (zidom od staklene opeke).

Read More »
0

Travertino fasada

Travertino fasada

Rad koji je ovde predstavljen kreirao je  italijanski arhitekta Giancarlo De Carlo. Ova prelepa kuća je posledica renoviranja već postojeće kuće koja je sagradjena šezdesetih godina. Giancarlov pečat u arhitekturi

Read More »
0

3D murali i ornamenti

3D murali i ornamenti

3D murali (mural – zidna slika) su slike koje imaju i trecu dimenziju.Spadaju u vrhunske i ekskluzivne dekoracije i vrlo su retki u danasnjim enterijerima. U širem smislu reči moglo bi se reći da su i vajarska dela. U starom egiptu, grčkoj,rimu a i u mnogim drugim kulturama mogu se videti murali i ornamenti kao vid dekoracije..

Read More »
0

Metalizirane boje

Metalizirane boje

Metalizirane boje za zidove su sjajnog,metalik svilenkastog efekta. Mogu da se toniraju u raznim bojama od svetlih do tamnih. Površine uradjene ovim bojama su jednobojne sa blagim kontrastima a u zavisnosti od ugla gledanja kontrasti menjaju nijansu. Ovakav dekorativni efekat primenljiv je i u  modernim i u klasičnim enterijerima. Može se i nanositi na više načina, sto ga čini zanimljivijim.

Read More »