Bačva – umivaonik

Bačva – umivaonik

Ako imate u podrumu stare bačve koje nisu više za upotrebu i ako volite etno stil uredjenja prostora, onda će vama sigurno biti zanimljiva ideja za izradu umivaonika od stare bačve. 

Svako ko je ima na selu imanje i ko je nekad imao vinograd, sigurno ima u podrumu bačvu za vino ili rakiju. Posle godina stajanja, bačve često nisu za upotrebu i mogu samo da se bace. Ali da to ne bi ste uradili, predlažemo vam izradu umivaonika za kupatilo ili wc koji će nadamo se oduševiti i iznenaditi svakog. Bačva – umivaonik je idealan dodatak za enterijere u kojima treba da se napravi etno rustični efekat. Pogledajte neke od predloga kako to može da izgleda.

Wine-Barrels-Bathroom-Furniture-floating bathroom vanity (1)6a909d43e95d804616804ce16c8039df eclectic-mirrors sink_reclaimed_wine_barrel wine barrel sink with extra counter space wine_barrel_small__10485.1334274619.1280.1280 woodlandcreekfurnitureCI-Premier-Copper-Products_Bathroom-Vanity-Repurposed-Barrel_v_lg

Wine Barrel Sink Vanity

 

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? KLIKNITE  ”Svidja mi se”  I PODELITE GA NA FACEBOOKU. POMOZITE DA I DRUGI MOGU DA VIDE. HVALA! 

Komentari

komentara